fbpx

Så får vi distansarbetet att fungera

Just nu arbetar majoriteten av våra medlemstitlar på distans. För några är det helt nytt medan andra har distansarbetat en hel del före coronautbrottet.

Vi har bjudit in två chefredaktörer som är vana att leda redaktionellt arbete på distans.

Ny Tekniks chefredaktör Per Danielson och Susanna Skarrie chefredaktör på Hem & Hyra, deltar på vår livesända Digifrukost för att dela med sig av erfarenheter och insikter. Huvudfokus kommer vara på hur det redaktionella arbetet organiseras och inte på tekniska lösningar, även om det också berörs.

Vi kommer bland annat gå igenom:

 • så lägger Ny Teknik respektive Hem & Hyra upp distansarbetet på vecko- respektive dagligbasis
 • största utmaningen
 • det här vinner vi respektive förlorar vi på distansarbetet
 • tips från chefredaktörerna

Du är alltid välkommen att ställa frågor i chatten under livesändningen.

Välkommen att anmäla dig.

Datum & tid

17 april 09:00 - 10.00

Plats

Vid din skärm

Medverkande

Per Danielsson, chefredaktör Ny Teknik, Susanna Skarrie, chefredaktör Hem & Hyra, Fredrik Wass, omvärldsbevakare Sveriges Tidskrifter.

Länk till livesändningen

Du får en länk till livesändningen i bekräftelsemejlet efter anmälan samt i ett mejl kl 8.30 på fredagen.

Anmälan

Osa senast kl 8.00 på fredagen den 17 april.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Adviser

  Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.