fbpx

Så byggde vi läsarintäkter på 30 miljoner!

Att skapa digitala läsarintäkter är ett tema ni medlemmar vill höra mer om. Därför startar vi hösten med en serie case från vår rapport “Trendanalys: digitala läsarintäkter”.

Vi har bjudit in Hannes Andersson, vd på Everysport media group, som bland annat driver Svenska Fans. Hannes berättar om hur de gjort för att på årsbasis bygga en läsarintäkt på hela 30 miljoner kronor.

Everysport media group är en mediekoncern med affärsområden inom exempelvis gaming, IT och media. ESMG Media producerar nyhetsmaterial inom sport och driver sportmedier såsom SvenskaFans, FotbollDirekt, HockeySverige och EliteProspects.

Välkommen att anmäla dig!

Datum & tid

11 september 9.00-10.00

Plats

Vid din skärm, via Zoom

Medverkande

Hannes Andersson, vd Everysport media group. Digifrukosten leds av Fredrik Wass, omvärldsbevakare på Sveriges Tidskrifter

Länk till livesändningen

Du får en länk till livesändningen i bekräftelsen till din bokning samt 30 minuter innan livesändningen startar

Anmälan

Senast kl 8.00 den 11 september

Anmäl dig här!

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.