fbpx

Så arbetar Dagens Samhälle med mätning och analys!

En huvudfråga för branschen är hur vi ska öka intäkterna. Under 2019 kommer våra Digifrukostar ha ett särskilt fokus på digitala läsarintäkter. Denna gång handlar det om mätning och analys.

Hur jobbar man med mätning och analys utan en egen utvecklingsavdelning, utan att spendera miljoner och utan att anställa dataingenjörer?

Vad är det egentligen vi är ute efter när vi säger “datadrivet”, “webbanalys” och “konverteringsoptimering”?

Kom och lyssna på Lowe Bäckström som arbetar med mätning och analys, senast på Dagens Samhälle. Lowe kommer att ta upp fler exempel från verkligheten och även beröra frågorna:

 • Hur långt kommer man egentligen med bara Google Analytics?
 • Hur blandar man data från flera system?
MER OM…
Dagens Samhälle skriver om politik, ekonomi och offentliga affärer och vänder sig till beslutsfattarna på den offentliga marknaden.
 
Varmt välkommen!
 

Datum & tid

24 maj 09:00 - 10.00 (fika fr 8.30)

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm

Gäst

Lowe Bäckström har byggt och spårat saker på internet i 15 år, tidigare på KIT, senast på Dagens Samhälle.

Kostnad

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du är anmäld men inte avbokar vid förhinder (senast 24 timmar innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.