fbpx

Rörlig förklarande grafik för video och explainers

Kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om grafik för rörligt berättande.
 

Korta förklaringsvideos på aktuella nyheter och ämnen har etablerat sig som form i de digitala kanalerna och sociala medier. De ska fungera i tyst läge och få stressade nyhetskonsumenter att behålla intresset i mer än några sekunder. De fungerar både som fristående filmer bland sociala medier och som komplement till nyhetspaket på sajten.

Kursen lär ut hur man med grafik, animation, typografi och foto kan göra viktiga fakta lättbegripliga.

Du behöver ha med egen dator med After Effects installerat.

ANMÄL DIG HÄR
Datum & tid

Den 25 april 09:00 - 17:00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Anna Jadvi, frilansande animatör och grafisk formgivare som jobbar med digital och rörlig design för bland annat Vast and awesome, Kulturhuset Stadsteatern, Aftonbladet TV och TV4.

Avgift

För medlemmar: 3 500kr exkl moms (inkl lunch och fika). Ej medlem: 4 100kr exkl moms (inkl lunch och fika). Sista anmälningsdag är den 17 april. Anmälan är bindande.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Adviser Studio

  Adviser Studio är en kreativ produktionsbyrå med kompetens inom formgivning, content, affärsutveckling och digitala medier.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.