Rörlig förklarande grafik för video och explainers

Kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om grafik för rörligt berättande.
 

Korta förklaringsvideos på aktuella nyheter och ämnen har etablerat sig som form i de digitala kanalerna och sociala medier. De ska fungera i tyst läge och få stressade nyhetskonsumenter att behålla intresset i mer än några sekunder. De fungerar både som fristående filmer bland sociala medier och som komplement till nyhetspaket på sajten.

Kursen lär ut hur man med grafik, animation, typografi och foto kan göra viktiga fakta lättbegripliga.

Du behöver ha med egen dator med After Effects installerat.

ANMÄL DIG HÄR
Datum & tid

Den 25 april 09:00 - 17:00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Anna Jadvi, frilansande animatör och grafisk formgivare som jobbar med digital och rörlig design för bland annat Vast and awesome, Kulturhuset Stadsteatern, Aftonbladet TV och TV4.

Avgift

För medlemmar: 3 500kr exkl moms (inkl lunch och fika). Ej medlem: 4 100kr exkl moms (inkl lunch och fika). Sista anmälningsdag är den 10 april. Anmälan är bindande.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Aller

    Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

  • PositionEtt

    PositionEtt AB är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av informationssystem baserade på modern databasteknik.

  • Informa

    Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.