fbpx

Rörlig förklarande grafik för video och explainers

Kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om grafik för rörligt berättande.
 

Korta förklaringsvideos på aktuella nyheter och ämnen har etablerat sig som form i de digitala kanalerna och sociala medier. De ska fungera i tyst läge och få stressade nyhetskonsumenter att behålla intresset i mer än några sekunder. De fungerar både som fristående filmer bland sociala medier och som komplement till nyhetspaket på sajten.

Kursen lär ut hur man med grafik, animation, typografi och foto kan göra viktiga fakta lättbegripliga.

Du behöver ha med egen dator med After Effects installerat.

ANMÄL DIG HÄR
Datum & tid

Den 25 april 09:00 - 17:00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Anna Jadvi, frilansande animatör och grafisk formgivare som jobbar med digital och rörlig design för bland annat Vast and awesome, Kulturhuset Stadsteatern, Aftonbladet TV och TV4.

Avgift

För medlemmar: 3 500kr exkl moms (inkl lunch och fika). Ej medlem: 4 100kr exkl moms (inkl lunch och fika). Sista anmälningsdag är den 17 april. Anmälan är bindande.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.