fbpx

Presentation av Kompetensbarometern

 

 

 

Presentation av Kompetensbarometern!

Unders senhösten genomförde vi för första gången ”Kompetensbarometern” tillsammans med vår partner Media720. Syftet var att kartlägga vilken typ av kunskap våra medlemmar behöver för att klara jobbet och de utmaningar branschen står inför på den snabbföränderliga marknaden. Formuläret gick ut till alla vd, chefredaktörer och försäljningschefer på våra medlemstitlar/förlag.
Nu har vi sammanställt resultatet och det har givit många intressanta insikter. Vi vill ge dig möjlighet att ta del av detta.

Varmt välkommen på vårt frukostmöte den 29 januari.

Vill du hellre boka en enskild dragning för dig och ditt team?
Hör av dig till Anna på Sveriges Tidskrifter så hjälper hon till att hitta ett datum – skicka ett mail till anna@sverigestidskrifter.se

sveriges tidskrifter logotype

datum & tid

Den 29 januari kl 09.00-10.00. Fika från 08.30.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Avgift

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt, men vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du inte avbokar vid förhinder (senast 24 tim innan).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.