fbpx

Presentation av Kompetensbarometern

Presentation av Kompetensbarometern!

Under senhösten genomförde vi för andra gången ”Kompetensbarometern” tillsammans med vår partner Media720. Syftet var att kartlägga vilken typ av kunskap våra medlemmar behöver för att klara jobbet och de utmaningar branschen står inför på den snabbföränderliga marknaden. Formuläret gick ut till alla vd, chefredaktörer och försäljningschefer på våra medlemstitlar/förlag.
Nu har vi sammanställt resultatet och det har givit många intressanta insikter. Vi vill ge dig möjlighet att ta del av detta.

Välkommen att anmäla dig!

Vill du hellre boka en enskild dragning för dig och ditt team?
Hör av dig till Anna Öqvist på Sveriges Tidskrifter så hjälper hon till att hitta ett datum – skicka ett mail till anna@sverigestidskrifter.se

sveriges tidskrifter logotype

datum & tid

Den 20 januari kl 09.00-10.00.

Plats

Vid din dator, via Zoom.

Medverkande

Björn Lorentzi, Media720.

Länk till livesändningen

Du får en länk i bekräftelsemailet samt 30 minuter innan start.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.