fbpx

Organisationspressfrukost

Välkommen till årets Organisationspressfrukost.

Lyssna till spännande case och samtal.

Frukostmötet modereras av Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter

PROGRAMPUNKTER

Hur ska organisationspressens journalistik nå ut bredare, ta mer plats i samhällsdebatten och vinna fler publicistiska priser?
Dagens Nyheter har det högsta antalet prenumeranter och det bästa ekonomiska resultatet på mer än 20 år. Bakom framgångarna ligger en konsekvent satsning på både digitalisering och kvalitetsjournalistik. Chefredaktör Peter Wolodarski berättar i ett samtal med Unn Edberg om DN:s strategier och lärdomar – och svarar på frågan om vad organisationspressen kan göra för att dess journalistik ska nå längre än den egna läsekretsen.
Peter Wolodarski, chefredaktör DN samtalar med Unn Edberg, publisher Vi media.Foto: Peter Wolodarski. Fotograf: Niklas Palmklint.

Case: Tandläkartidningen – Därför gjorde vi en nativebilaga under coronapandemin
Native advertising har varit omdebatterat och ofta ifrågasatt av redaktörer inom organisationspressen. Tandläkartidningen valde att satsa på en nativebilaga under förra året. Nu delar chefredaktören och säljansvarig med sig av sina lärdomar från detta.
Medverkande: Hilda Zollitsch, chefredaktör Tandläkartidningen och Sousie Saboh, försäljningschef Mediakraft.

Medlemskapet som affärsmodell
I början av 2020 hade The Local 13 000 medlemmar. Ett år senare har de rekord-ökat till 40 000. Tack vare fler medlemmar och därmed ökade digitala läsarintäkter har de kunna investera i journalistiken och gjort The Local ännu mer värdefull för medlemmarna.
James Savage, publisher The Local berättar om framgången.

Datum & tid

Den 25 mars kl 09.00-10.15.

Plattform

Digitalt via Zoom. Länk mejlas ut veckan innan samt 30 min innan start.

Medverkande

Peter Wolodarski, DN, Unn Edberg, Vi media, Hilda Zollitsch, Tandläkartidningen, Sousie Saboh, Mediakraft och James Savage, The Local.

Moderator

Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter

Avgift

Kostnadsfritt. Endast för Sveriges Tidskrifters medlemmar och deras förbund/organisationer.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Medievekst

  Håll koll på dina prenumeranter med ett effektivt system utformat för pappers- och digital integration.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.