22 november 2021 - Digital Nätverksgrupp

Nätverksgrupp om digitala läsarintäkter

22
nov
Nätverksgrupp om digitala läsarintäkter
Ett nätverk för dig som har en hel del erfarenhet av att arbeta med digitala läsarintäkter på förlag eller enskild titel. Här kan du utbyta erfarenheter och tips och diskutera digitala läsarintäkter utifrån olika perspektiv.

Nätverksgruppen träffas fyra gånger under året. Deltagarna bestämmer själva tema för träffarna utifrån hur behoven ser ut.

Ansvaret ligger på var och en i gruppen att få ut så mycket som möjligt av nätverket genom att engagera sig under nätverksträffarna och använda sig av nätverket mellan träffarna. Vår uppgift som arrangör är att skapa bästa möjliga förutsättningar.

Lars Dahmén och Fredrik Agrén, HiGear Transformation, leder nätverket. Båda med erfarenhet från av olika roller på förlag som Bonnier och IDG.

Det är kostnadsfritt för medlemmar, men tackar man ja förbinder man sig att delta på alla träffar utom en. Får man förhinder kan man skicka en annan representant från förlaget/titeln med liknande kompetens . Dyker man bara inte upp får man betala en no-show-avgift på 1000 kr.

Datum för nätverksträffarna:
Tisdagen den 13 april kl 8.30-10.00
Tisdagen den 25 maj kl 8.30-10.00
Tisdagen den 21 september kl 8.30-10.00
Måndagen den 22 november kl 8.30-10.00

Nätverksgruppen är fullbokad, men det går bra att mejla en intresseanmälan inför 2022 till mia@sverigestidskrifter.se

 

Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Läs summeringen av branschens största event, läs vinnarintervju, kolla på mingelbilderna och ta del av alla vinnarmotiveringar i Tidskriftspriset.
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2023.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här