1 juni 2023 - Nätverk

Nätverk – digitala läsarintäkter

1
jun
Nätverk – digitala läsarintäkter
Ett nätverk för dig som har en hel del erfarenhet av att arbeta med digitala läsarintäkter på förlag eller enskild titel. Här kan du utbyta erfarenheter och tips och diskutera digitala läsarintäkter utifrån olika perspektiv.

Nätverksgruppen träffas fyra gånger. Deltagarna bestämmer själva tema för träffarna utifrån hur behoven ser ut.

Ansvaret ligger på var och en i gruppen att få ut så mycket som möjligt av nätverket genom att engagera sig under nätverksträffarna och använda sig av nätverket mellan träffarna. Vår uppgift som arrangör är att skapa bästa möjliga förutsättningar.

Lars Dahmén och Fredrik Agrén, HiGear Transformation, leder nätverket. Båda med erfarenhet från av olika roller på förlag som Bonnier och IDG.

Det är kostnadsfritt för medlemmar, men tackar man ja förbinder man sig att delta på alla träffar utom en. Får man förhinder kan man skicka en annan representant från förlaget/titeln med liknande kompetens . Dyker man bara inte upp får man betala en no-show-avgift på 1000 kr.

Nätverksgruppen är fullbokad, men det går bra att mejla en intresseanmälan inför 2024 till mia@sverigestidskrifter.se

Tidigare event

Visa fler äldre event
GUIDE: Så preppar du tidningen för kris och krig
Hur vet man om det är kris, vilka lagar gäller och vad ska du och din kollegor göra för att förbereda verksamheten? Ta hjälp av vår nya guide där du får råd av experter samt får reda på hur Polistidningen och Läkartidningen agerar.
Läs hela guiden.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här