fbpx

Marknadsföring på Facebook & Instagram

Facebook och Instagram innebär fantastiska möjligheter att kommunicera, både med dem som redan gillar varumärket och nya bekantskaper. Här får du en intensivkurs i hur du kan utnyttja Facebook och Instagram för att bygga ditt varumärke.

Denna endagskurs fokuserar på de möjligheter och funktioner för marknadsföring som Facebook och Instagram erbjuder. Båda är plattformar i konstant förändring och med stark tillväxt i Sverige. Med ett användande på 70% av den svenska internetpopulationen är Facebook idag ett räckviddsmedium som enbart genom trafik via mobilen kan konkurrera inte bara med våra största kvällstidningar och dagstidningar, utan även med de största TV-programmen. Och det varje dag. Instagram med 3,4 miljoner svenska användare är nu också mer än någonsin en viktig kanal för många företag och varumärken. Facebook och Instagram erbjuder idag fler möjligheter än någonsin för marknadsförare, oavsett storlek på företag eller bransch. Under dagen kommer vi att gå igenom allt från hur man som varumärke förtjänar sin plats i flödet till hur man sätter upp en kampanj i Ads manager.

Sista anmälningsdag är den 16 april. Anmälan är bindande.

Datum & tid

Den 16 maj kl 09.00-17.00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Hanaw Rashid, Digital strateg på The Amazing Society.

Avgift

För medlemmar: 4 300kr exkl moms (inkl lunch och fika). Ej medlem: 4 900kr exkl moms (inkl lunch och fika).

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill öka din kunskap om Facebook och Instagram och som strävar efter att effektivisera sättet som ditt företag eller varumärke använder sig av dessa plattformar. Du kan vara ansvarig för enskilda kampanjer, eller löpande kommunikation, både genom organiska aktiviteter såväl som annonsering. Du bör känna till och ha grundläggande erfarenhet av verktygen Business Manager och Ads Manager.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  Readly

  Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.