fbpx

Hur leder vi i förändring

Elisabeth Palombi kursHur får jag med mig medarbetarna i förändring? Hur leder jag mig själv i förändring? Vilka verktyg behöver jag för att genomföra förändring? Hur får jag medarbetarna motiverade när jag bara har digitala möten i pandemin? Hur får jag med alla på båten, även de som står kvar längst på bryggan?

 

Känner du igen dessa frågor? Har du ställt dig dom själv, kanske många gånger. Då är denna halvdags-kursen för dig. Här får du praktiska råd och verktyg för att driva din förändring framåt. Du får kunskap om vilka utmaningar du kan möta och ett antal verktyg för att övervinna dem. Kursen ger dig förståelse för de svårigheter dina medarbetare möter med förändring och hur du kan stödja dem men också verktyg som hjälper dig i förändring.

Vad får jag på kursen?
Vår metod är praktisk och handfast. En mix av teori och verktyg. Målet är att du ska känna dig trygg i ditt ledarskap men också få ökad förståelse för din egen förändringsresa.

Här hittar du Elisabeths Palombo på Likedin.

Datum & tid

Den 5 maj kl 09:30-13:00.

Plattform

Digitalt via Zoom

Kursledare

Elisabeth Palombo, ledarskap- och förändringskonsult, med lång erfarenhet av att utbilda mediechefer, bl a som chef för Bonniers koncernuniversitet, Bonnier Media University.

Målgrupp

Den här kursen passar både dig som dagligen ska leda medarbetare i olika förändringsprocesser men också dig som ska leda genom andra ledare.

Avgift

För medlemmar i Sveriges Tidskrifter: 2 295 kr exkl moms. För icke medlemmar: 2 995 kr exkl moms.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Another Media Group

  Mediebranschen står inför stora utmaningar; ökad konkurrens från globala jättar, ett ökat mediebrus i alla våra flöden och digitalisering. I ett sådan klimat behövs det en aktör som vågar. När utmaningar dyker upp och ställer nya krav på publicister och medieägare – står vi starka för att stötta genom förändring. Vi utmanar, effektiviserar, skapar lönsamhet och hittar nya intäkter.

 • Annons
  Stibo Complete AB

  Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.