8 september 2021 - Digital Kurs

Hur leder vi i förändring

8
sep
Hur leder vi i förändring
Plats Digitalt via Zoom.
Tid 8 september 2021, 09.30 - 13.00
Pris För medlemmar i Sveriges Tidskrifter: 2 295 kr exkl moms. För icke medlemmar: 2 995 kr exkl moms.
Boka här
Hur får jag med mig medarbetarna i förändring? Hur leder jag mig själv i förändring? Vilka verktyg behöver jag för att genomföra förändring? Hur får jag medarbetarna motiverade när jag bara har digitala möten i pandemin? Hur får jag med alla på båten, även de som står kvar längst på bryggan?

Känner du igen dessa frågor? Har du ställt dig dom själv, kanske många gånger. Då är denna halvdags-kursen för dig. Här får du praktiska råd och verktyg för att driva din förändring framåt. Du får kunskap om vilka utmaningar du kan möta och ett antal verktyg för att övervinna dem. Kursen ger dig förståelse för de svårigheter dina medarbetare möter med förändring och hur du kan stödja dem men också verktyg som hjälper dig i förändring.

Vad får jag på kursen?
Vår metod är praktisk och handfast. En mix av teori och verktyg. Målet är att du ska känna dig trygg i ditt ledarskap men också få ökad förståelse för din egen förändringsresa.

KURSLEDARE
Elisabeth Palombo, ledarskap- och förändringskonsult, med lång erfarenhet av att utbilda mediechefer, bl a som chef för Bonniers koncernuniversitet, Bonnier Media University.

MÅLGRUPP
Den här kursen passar både dig som dagligen ska leda medarbetare i olika förändringsprocesser men också dig som ska leda genom andra ledare.

Här hittar du Elisabeths Palombo på Likedin.

Boka här

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

    Lyssna på Tidskriftspodden

    Lyssna här