fbpx

Hantverket bakom publiceringar i sociala medier

Hur får jag bäst spridning i sociala medier, hur ofta ska jag publicera ett inlägg och hur ser jag till att kommentarsfälten inte spårar ur?
 

Under en heldag kommer vi att gå igenom grunderna i sociala medier och vilket innehåll som passar bäst på olika plattformar.

Vi kollar på de största sociala medierna i Sverige och varvar bra och dåliga exempel med praktiska övningar.

Sista anmälningsdag är den 18 november. Anmälan är bindande.

ANMÄL DIG HÄR!
Datum & tid

Den 20 november kl 09.00-17.00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Jesper Hagel, redaktör på Länstidningen i Södertälje. De sista två åren har han jobbat centralt inom Mittmedia, bland annat med koncernens sociala medier-strategi och att coacha redaktioner i digitalt berättande.

Avgift

För medlemmar: 3 200 kr exkl moms (inkl fika och lunch). Ej medlem: 3 700 kr exkl moms (inkl fika och lunch).

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  P1 Annons

  P1 Annons är ett av marknadens mest kompletta CRM- och annonsbokningssystem med stöd för försäljning i samtliga mediakanaler.

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.