fbpx

Därför är LinkedIn viktigt för magasinsaffären!

Efter önskemål från er medlemmar har vi nu gjort en Digifrukost om LinkedIn. Väl mött!

Vi har bjudit in två magasin som har LinkedIn som en självklar digital kanal. Kom och lyssna   när tidningen Market och Chef, delar med sig av erfarenheter, insikter och sina bästa tips.

Digifrukosten vänder sig främst till dig som arbetar på ett B2B eller B2C-magasin, eftersom LinkedIn lämpar sig bäst för dessa. Och till dig som bara vill lära dig mer.

 

 

Susan Garpensund, digital strateg på Market, inleder med att kort berätta om vad LinkedIn är och hur kanalen generellt fungerar.

Efter det får vi veta hur Markets LinkedIn-resa tog fart. ​Susan började på tidningen för 1,5 år sedan. Under den tiden har kanalen ökat med 3915 %.

 

Från tidningen Chef får du träffa Karin O’Mahony, webbredaktör och Sanna Gustavsson, webbanalytiker, som bland annat berättar om:

 • Därför är LinkedIn viktigt för Chefs affär.
 • Chef har 90 000 följare på LinkedIn, hur fick de det?
 • Hur mycket arbetstid krävs?
 • Hur mäter de resultatet?

 

Har du specifika frågor om LinkedIn kan du mejla dem i förväg till mia@sverigestidskrifter.se.
Varmt välkommen!

Mer om…

Market är en branschtidning för dagligvaruhandeln som ges ut av Hakon förlag. Förutom tidningen finns market.se med direkt uppdatering, premiumtjänster, dagligt nyhetsbrev, analysbrev mm.

Chef beskriver sig som ett modernt mediehus. Förutom tidningen och sajten chef.se, anordnar de bland annat stora årliga event och utbildningar.

Datum & tid

18 februari 09:00 - 10.00 (kaffe & smörgås från kl 8.30)

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm

Gästtalare

Susan Garpensund, digital strateg på Market. Karin O'mahony, webbredaktör och Sanna Gustavsson, webbanalytiker på tidningen Chef

Digifrukosten vänder sig...

...främst till dig som arbetar med B2B- eller B2C-magasin, eftersom LinkedIn lämpar sig bäst för dessa. Eller till dig som bara vill veta mer.

Kostnad

Kostnadsfritt för medlemmar i Sveriges Tidskrifter. Vi tar ut en avgift om du inte avbokat (senast 12 tim innan) vid frånvaro.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  NewsFactory

  NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.