fbpx

Dags att göra en podcast? Dag 2 – Fortsättning

Här är kursen/kurserna för dig som vill lära dig att göra en podcast från grunden.
 

Dag 1 är introduktionskursen och dag 2 är den naturliga fortsättningen eller en fullt fungerande fördjupning för dig som redan har viss vana eller erfarenhet av att ha jobbat med ljud.

Gå  endast en eller båda dagarna. Du bestämmer.

DAG 1 – INTRODUKTIONSKURSEN – 18 MARS
Introduktionskursen som tar dig hela vägen från inspelning till redigering och publicering. Grunderna helt enkelt.

Vi pratar om

 • mikrofoner
 • inspelningsmiljöer
 • redigeringsverktyg

DAG 2- FORTSÄTTNINGSKURS – 19 MARS
Den naturliga fortsättningen på dag ett. Eller en fullt fungerande fördjupning för dig som redan har viss vana eller erfarenhet av att ha jobbat med ljud.

Dagen kommer att handla om allt från hur man når (och behåller) sina lyssnare, till hur man tjänar pengar på en podcast.

Vi tittar närmare på hur man ska tänka om man vill bygga en bra fungerande podcaststudio.

Dessutom blir det tid till att få svar på alla de där frågorna som dyker upp så fort någon nämner ordet podcast.

Sista anmälningsdag är den 23 september.

Datum & tid

Dag 1: Den 7 oktober kl. 09:00-17:00. Dag 2: Den 8 oktober kl. 09:00-17:00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Tomas Jennebo, egenföretagare inom radioproduktion och journalistik. Tomas håller regelbundet i poddkurser på Fojo samt jobbar som radiolärare på Linnéuniversitetet på University of Rwanda.

Avgift

För medlemmar: 3 200kr för en kursdag och 4 900 kr för båda dagarna (exkl moms, inkl lunch och fika). Ej medlem: 3 700kr för en kursdag och 5 400 kr för båda dagarna (exkl moms, inkl lunch och fika). Anmälan är bindande.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Mediakraft

  Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.