fbpx

Dags att göra en podcast? Dag 2 – Fortsättning

Här är kursen/kurserna för dig som vill lära dig att göra en podcast från grunden.
 

Dag 1 är introduktionskursen och dag 2 är den naturliga fortsättningen eller en fullt fungerande fördjupning för dig som redan har viss vana eller erfarenhet av att ha jobbat med ljud.

Gå  endast en eller båda dagarna. Du bestämmer.

DAG 1 – INTRODUKTIONSKURSEN – 18 MARS
Introduktionskursen som tar dig hela vägen från inspelning till redigering och publicering. Grunderna helt enkelt.

Vi pratar om

 • mikrofoner
 • inspelningsmiljöer
 • redigeringsverktyg

DAG 2- FORTSÄTTNINGSKURS – 19 MARS
Den naturliga fortsättningen på dag ett. Eller en fullt fungerande fördjupning för dig som redan har viss vana eller erfarenhet av att ha jobbat med ljud.

Dagen kommer att handla om allt från hur man når (och behåller) sina lyssnare, till hur man tjänar pengar på en podcast.

Vi tittar närmare på hur man ska tänka om man vill bygga en bra fungerande podcaststudio.

Dessutom blir det tid till att få svar på alla de där frågorna som dyker upp så fort någon nämner ordet podcast.

Sista anmälningsdag är den 3 mars.

Datum & tid

Dag 1: Den 18 mars kl. 09:00-17:00. Dag 2: Den 19 mars kl. 09:00-17:00.

Plats

Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 1tr, Stockholm.

Kursledare

Tomas Jennebo, egenföretagare inom radioproduktion och journalistik. Tomas håller regelbundet i poddkurser på Fojo samt jobbar som radiolärare på Linnéuniversitetet på University of Rwanda.

Avgift

För medlemmar: 3 200kr för en kursdag och 4 900 kr för båda dagarna (exkl moms, inkl lunch och fika). Ej medlem: 3 700kr för en kursdag och 5 400 kr för båda dagarna (exkl moms, inkl lunch och fika). Anmälan är bindande.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.