fbpx

Att få och ge återkoppling/feedback

Elisabeth Palombi kurs

Känner du att dina medarbetare vill ha feedback konstant, tycker du att det hela tiden dyker upp små eller stora utmaningar som skapar ineffektivitet i ditt team?
Har du fått ett förändringsuppdrag och känner att det går trögt?
Du är osäker på vad som skulle kunna göra teamet tryggare och gladare? Du har provat det mesta men det går fortfarande väldigt långsamt?
Då är det här intensivprogrammet någonting för dig!

En webbutbildning som ger handfasta verktyg, träning och reflektion i hur man ger feedback.
Kontinuerlig feedback skapar motivation och effektiva förändringsstarka team. Du kommer att få med dig verktyg och teori som du kan börja applicera direkt när du kommer hem och du kommer att få på träna att både ta och ge feedback under säkra förhållanden, så att du känner dig trygg och säker, när det är dags att använda dem i ditt team.

Det här programmet vänder sig både till dig som har en del erfarenhet av ledarskap men också till dig som är ganska ny som chef. Om du är erfaren kommer du att få lite repetition men också möjlighet att träna praktiskt.

Vad får jag på kursen?
Vi kommer att fundera över när och hur man använder sig av feedback och varför feedback är så viktigt för medarbetarnas utveckling och effektivitet. Man kan säga att verksamheten är plantan och att återkopplingen är vattnet som får plantan att växa, men det måste göras vid rätt tillfälle och med rätt inställning. Då händer det saker – både med effektiviteten och med förändringsarbetet.

 • Feedback teori
 • Öva feedback-situationer både positiv feedback och utvecklande feedback
 • Reflektion och kunskapsutbyte

Datum & tid

Den 9 december kl 09:30 - 16:00.

Plattform

Digitalt via Zoom.

Kursledare:

Elisabeth Palombo, ledarskap- och förändringskonsult, med lång erfarenhet av att utbilda mediechefer, bl a som chef för Bonniers koncernuniversitet, Bonnier Media University.

Avgift

För medlemma: 1 995 kr exkl moms. För icke medlemmar: 2 495 kr exkl moms.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Adviser Studio

  Adviser Studio är en kreativ produktionsbyrå med kompetens inom formgivning, content, affärsutveckling och digitala medier.