9 december 2020 - Kurs

Att få och ge återkoppling/feedback

9
dec
Att få och ge återkoppling/feedback
Plats Digitalt via Zoom
Tid 9 december 2020, 09:30 - 16:00
Pris För medlemma: 1 995 kr. För icke medlemmar: 2 495 kr.
Känner du att dina medarbetare vill ha feedback konstant, tycker du att det hela tiden dyker upp små eller stora utmaningar som skapar ineffektivitet i ditt team? Har du fått ett förändringsuppdrag och känner att det går trögt? Du är osäker på vad som skulle kunna göra teamet tryggare och gladare? Du har provat det mesta men det går fortfarande väldigt långsamt? Då är det här intensivprogrammet någonting för dig!

En webbutbildning som ger handfasta verktyg, träning och reflektion i hur man ger feedback.
Kontinuerlig feedback skapar motivation och effektiva förändringsstarka team. Du kommer att få med dig verktyg och teori som du kan börja applicera direkt när du kommer hem och du kommer att få på träna att både ta och ge feedback under säkra förhållanden, så att du känner dig trygg och säker, när det är dags att använda dem i ditt team.

Det här programmet vänder sig både till dig som har en del erfarenhet av ledarskap men också till dig som är ganska ny som chef. Om du är erfaren kommer du att få lite repetition men också möjlighet att träna praktiskt.

Vad får jag på kursen?
Vi kommer att fundera över när och hur man använder sig av feedback och varför feedback är så viktigt för medarbetarnas utveckling och effektivitet. Man kan säga att verksamheten är plantan och att återkopplingen är vattnet som får plantan att växa, men det måste göras vid rätt tillfälle och med rätt inställning. Då händer det saker – både med effektiviteten och med förändringsarbetet.

  • Feedback teori
  • Öva feedback-situationer både positiv feedback och utvecklande feedback
  • Reflektion och kunskapsutbyte

Kursledare: Elisabeth Palombo, ledarskap- och förändringskonsult, med lång erfarenhet av att utbilda mediechefer, bl a som chef för Bonniers koncernuniversitet, Bonnier Media University.

Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Läs summeringen av branschens största event, läs vinnarintervju, kolla på mingelbilderna och ta del av alla vinnarmotiveringar i Tidskriftspriset.
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2023.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här