fbpx

Att få och ge återkoppling/feedback

Elisabeth Palombi kurs

Känner du att dina medarbetare vill ha feedback konstant, tycker du att det hela tiden dyker upp små eller stora utmaningar som skapar ineffektivitet i ditt team?
Har du fått ett förändringsuppdrag och känner att det går trögt?
Du är osäker på vad som skulle kunna göra teamet tryggare och gladare? Du har provat det mesta men det går fortfarande väldigt långsamt?
Då är det här intensivprogrammet någonting för dig!

En webbutbildning som ger handfasta verktyg, träning och reflektion i hur man ger feedback.
Kontinuerlig feedback skapar motivation och effektiva förändringsstarka team. Du kommer att få med dig verktyg och teori som du kan börja applicera direkt när du kommer hem och du kommer att få på träna att både ta och ge feedback under säkra förhållanden, så att du känner dig trygg och säker, när det är dags att använda dem i ditt team.

Det här programmet vänder sig både till dig som har en del erfarenhet av ledarskap men också till dig som är ganska ny som chef. Om du är erfaren kommer du att få lite repetition men också möjlighet att träna praktiskt.

Vad får jag på kursen?
Vi kommer att fundera över när och hur man använder sig av feedback och varför feedback är så viktigt för medarbetarnas utveckling och effektivitet. Man kan säga att verksamheten är plantan och att återkopplingen är vattnet som får plantan att växa, men det måste göras vid rätt tillfälle och med rätt inställning. Då händer det saker – både med effektiviteten och med förändringsarbetet.

 • Feedback teori
 • Öva feedback-situationer både positiv feedback och utvecklande feedback
 • Reflektion och kunskapsutbyte

Datum & tid

Den 9 december kl 09:30 - 16:00.

Plattform

Digitalt via Zoom.

Kursledare:

Elisabeth Palombo, ledarskap- och förändringskonsult, med lång erfarenhet av att utbilda mediechefer, bl a som chef för Bonniers koncernuniversitet, Bonnier Media University.

Avgift

För medlemma: 1 995 kr exkl moms. För icke medlemmar: 2 495 kr exkl moms.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Stibo Complete AB

  Som tidskriftstryckeri har Stibo Complete varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.

 • Annons
  P1 Prenumeration

  PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.