fbpx

Att få och ge återkoppling/feedback

Elisabeth Palombi kurs

En webbutbildning som ger handfasta verktyg, träning och reflektion i hur man ger feedback.

Kontinuerlig feedback skapar motivation och effektiva förändringsstarka team. Du kommer att få med dig verktyg och teori som du kan börja applicera direkt när du kommer tillbaka och du kommer att få träna på att både ta och ge feedback under säkra förhållanden, så att du känner dig trygg och säker, när det är dags att använda dem i ditt team.

Känner du att dina medarbetare vill ha feedback konstant, tycker du att det hela tiden dyker upp små eller stora utmaningar som skapar ineffektivitet i ditt team? Har du fått ett förändringsuppdrag och känner att det går trögt?
Du är osäker på vad som skulle kunna göra teamet tryggare och gladare? Du har provat det mesta men det går fortfarande väldigt långsamt? Tycker du att du ger medarbetarna feedback kontinuerligt i hur du vill att de formar text eller bild, men du är inte säker på om det går in? Du ser inte att de ändringarna du vill ha genomförda blir gjorda?
Då är det här intensivprogrammet någonting för dig!

Vad får jag på kursen
Vi kommer att fundera över när och hur man använder sig av feedback och varför feedback är så viktigt för medarbetarnas utveckling och effektivitet. Man kan säga att verksamheten är plantan och återkopplingen är vattnet som får plantan att växa, men det måste göras vid rätt tillfälle och med rätt inställning. Då händer det saker – både med effektiviteten och med förändringsarbetet.

• Feedback teori
• Öva feedback-situationer: både positiv feedback och utvecklande feedback
• Reflektion och kunskapsutbyte

Sista anmälningsdag är den 3 februari.

ANMÄL DIG HÄR!
Datum & tid

Den 10 februari kl 09:30 - 16:00.

Plattform

Digitalt via Zoom

Kursledare

Elisabeth Palombo, ledarskap- och förändringskonsult, med lång erfarenhet av att utbilda mediechefer, bl a som chef för Bonniers koncernuniversitet, Bonnier Media University.

Målgrupp

Det här programmet vänder sig både till dig som har en del erfarenhet av ledarskap men också till dig som är ganska ny som chef. Om du är erfaren kommer du att få lite repetition men också möjlighet att träna praktiskt.

Avgift

För medlemmar i Sveriges Tidskrifter: 1 995 kr exkl moms. För icke medlemmar: 2 695 kr exkl moms.

Sagt om kursen

“Inspirerande. Bra mix av teori och bra praktiska övningar. Bra möjlighet att ställa frågor.”
“Verktygen jag får med mig från kursen känns konkreta och användbara.
“Bra kunskap och idéer om feedback som jag som arbetsledare kan ha nytta av.”

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

 • Annons
  Flowy

  En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.