fbpx

Om att vara chef i coronatider

Vi befinner oss alla i tuffa tider med en stor osäkerhet inför framtiden. Ingen vet när situationen kommer att återgå till något som kan kallas normalt.
Som chef får du mycket nytt att hantera vid sidan av det löpande arbetet, som behöver fungera oavsett allt annat. Ekonomin svajar rejält.

Hur mår egentligen cheferna i dessa tider?

Helle Klein, chefredaktör på Dagens Arbete, leder ett samtal mellan Susanna Lundell chefredaktör på Kommunalarbetaren, Lars Grafström, kommersiell direktör på Alma Talent samt organisationspsykologen Jonas Mosskin.

De kommer bland annat prata om:

 • Det här är tuffast att hantera i krisen
 • Eventuella lärdomar krisen ger
 • Tips från cheferna. Så gör vi för att hålla ut, psykiskt och fysiskt.

Jonas Mosskin ger exempel på hur du kan skapa en hållbar situation för dig som chef och för dina medarbetarna.

Jonas jobbar bl a som rådgivare till ledningsgrupper och organisationer och även med coachning på individnivå.

Välkommen att anmäla dig!

Datum & tid

29 maj 09:00 - 10:00

Plats

Vid din skärm, via zoom

Medverkande

Helle Klein, chefredaktör på Dagens Arbete, Lars Grafström, kommersiell direktör Alma Talent, Susanna Lundell, chefredaktör Kommunalarbetaren samt organisationspsykologen Jonas Mosskin.

Länk till livesändningen

Du får en länk till livesändningen i bekräftelsemejlet efter anmälan samt i ett mejl kl 8.30 den 29 maj

Anmälan

Senast kl 8.00 den 29 maj

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Anygraaf

  Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Sörmlands Printing Solutions

  Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.