fbpx

Dokumentation Organisationspressdagen

IMG_3105

Den 17 mars hade vi organisationspressdagen för tredje året i rad.

Dokumentationen från dagen finns nedan.

Vem bestämmer över organisationspressen?
Tidningskonsulten Morten Postrup har gjort en genomgång av ett antal policies som styr Sveriges Tidskrifters medlemmar. Han sammanfattar och analyserar resultatet. Vi presenterar också resultatet av vår enkät om ansvarigt utgivarskap och policies.
Här hittar du Mortens presentation.

CASE: Ur askan i elden?
Erika Svanström, kommunikationschef på Sveriges Åkeriföretag berättar om processen som gjort henne till chefredaktör och ansvarig för produktionen av 10 tidningar. Samt
ska göra tidningen till en intergrerad del av organisationens kommunikation.
Här hittar du presentationen.

CASE: Därför satsar vi på Ottar!
RFSU:s kommunikationschef Carl Osvald och Ottars chefredaktör Carolina Hemlin berättar varför och hur de satsar på Ottar.

Ladda ner Ottars presentation här.

Framförallt har tidningen ett uppdrag att genom oberoende och självständig journalistik granska samhälls- och arbetslivet utifrån läsarnas perspektiv. Vi är en medlemstidning inte ett info-blad från förbundet.

Ur enkätundersökningen

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Annons
  Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • Annons
  Aller

  Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

 • Annons
  Informa

  Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.