fbpx

Bli medlem

  MEDLEMSANSÖKAN SVERIGES TIDSKRIFTER

  Välkommen att söka medlemskap i Sveriges Tidskrifter!

  När du ansöker om medlemskap i Sveriges Tidskrifter kommer vi att behandla de personuppgifter du anger nedan. Information om hur vi på Sveriges Tidskrifter behandlar personuppgifter hittar du här.

  Vi är en medlemsorganisation för publicister med utgivningsbevis som verkar inom ett fördjupande ämnesområde. Det kan vara allt från hälsa, bilsport, vetenskap och kultur till fackförbundsjournalistik.
  När du ansöker om medlemskap behöver vi information både om din publikation – som kan vara en tidskrift, app, blogg etc – samt om det förlag/företag eller den organisation som du verkar inom.
  Söker du medlemskap med en tryckt publikation, skickar du 5 exemplar (behöver inte vara samma utgåva på alla) till Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 111 20 Stockholm samt och en pdf (helst av senaste numret) till info@sverigestidskrifter.se
  Söker du för en digital publikation mejlar du länken till info@sverigestidskrifter.se
  OBS! Du behöver ha ett utgivningsbevis för att bli godkänd som medlem.

  Kontaktuppgifter

  TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Annons
   Anygraaf

   Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

  • Annons
   Sörmlands Printing Solutions

   Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över.  Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör. 

  • Annons
   Mediakraft

   Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.