fbpx

Bli medlem

  MEDLEMSANSÖKAN SVERIGES TIDSKRIFTER

  Välkommen att söka medlemskap i Sveriges Tidskrifter!

  När du ansöker om medlemskap i Sveriges Tidskrifter kommer vi att behandla de personuppgifter du anger nedan. Information om hur vi på Sveriges Tidskrifter behandlar personuppgifter hittar du här.

  Vi är en medlemsorganisation för publicister med utgivningsbevis som verkar inom ett fördjupande ämnesområde. Det kan vara allt från hälsa, bilsport, vetenskap och kultur till fackförbundsjournalistik.
  När du ansöker om medlemskap behöver vi information både om din publikation – som kan vara en tidskrift, app, blogg etc – samt om det förlag/företag eller den organisation som du verkar inom.
  Söker du medlemskap med en tryckt publikation, skickar du 5 exemplar (behöver inte vara samma utgåva på alla) till Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50, 111 20 Stockholm samt och en pdf (helst av senaste numret) till info@sverigestidskrifter.se
  Söker du för en digital publikation mejlar du länken till info@sverigestidskrifter.se
  OBS! Du behöver ha ett utgivningsbevis för att bli godkänd som medlem.

  Kontaktuppgifter

  TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Annons
   P1 Prenumeration

   PositionEtt AB är ett företag som under många år utvecklat och levererat P1 Prenumeration till tidningsförlag.

  • Annons
   Readly

   Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.

  • Annons
   V-TAB

   Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.