”Thomas Mattsson är naiv”

Publicistpodden 2022 20 oktober
”Thomas Mattsson är naiv”
Äntligen har Publicistpodden en ny regering att sätta tänderna i. Och så får vi lära oss hur man säljer lösnummer.

Det 135:e avsnittet av Publicistpodden utgår från årets Tidskriftsdag på Cirkus i Stockholm. Programledare Jonas Nordling tog där med sina panelister Helle Klein och Thomas Mattsson till en loge för att med hjälp av en handmikrofon få deras reaktioner nu när vi äntligen fått en ny regering med Tidöavtal och allt.

Dessutom presenteras förstås alla vinnare av årets Tidskriftspriser, och så intervjuas Bamses chefredaktör Charlotta Borelius efter att hennes tidning fått Sveriges Tidskrifters Stora Pris.

Avslutningsvis får vi dessutom veta allt om lösnummerförsäljning i butik i en längre intervju med Tidsams vd Daniel Andersson.

Om podden

Publicistpodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden och de hetaste branschfrågorna. Podden riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort.

Kontakta Jonas Nordling på jn@da.se vid frågor om det aktuella avsnittet.

Till arkivet
Stor guide: Så lyckas du med AI-bilder
Skapandet, användningen, juridiken. Här får du en komplett guide till att lyckas med dina AI-bilder. Vi tipsar om vilka verktyg som är att föredra för publicister – och vilka du bör undvika.
Läs hela guiden.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här