”Gustafsdotter funkar dåligt på löpsedel”

Publicistpodden 2021 1 december
”Gustafsdotter funkar dåligt på löpsedel”
Publicistpodden analyserar alla tänkbara vinklar kring den nya kulturministern.

I det nya avsnittet av Publicistpodden diskuterar programledaren Jonas Nordling med sin poddpanel Helle Klein och Thomas Mattsson hur valet av ny kulturminister ska uppfattas. Visar det på avsaknad av en socialdemokratisk kulturpolitik? Vem är Jeanette Gustafsdotter, hur kommer hon klara uppdraget, varför tog hon det. Och framför allt, eftersom alla podd-deltagare känner den nya ministern: finns där saker i garderoben som ännu inte avslöjats?

Dessutom blickas det mot framtiden, eller åtminstone framtidens mediekonsumenter i detta avsnitt. Nämligen dagens unga. Allt hänger på dem, men vad vet vi egentligen om dem? Vi har pratat med antropologen Katarina Graffman som ger sin bild av dessa medborgare.

Om podden

Publicistpodden erbjuder aktuella och nyttiga inblickar från tidskriftsvärlden och de hetaste branschfrågorna. Podden riktar sig till Sveriges Tidskrifters medlemmar, nyckelpersoner i tidskriftsvärlden och mediebranschen i stort.

Kontakta Jonas Nordling på jonas.nordling@arenagruppen.se vid frågor om det aktuella avsnittet.

Till arkivet
Allt om Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Läs summeringen av branschens största event, läs vinnarintervju, kolla på mingelbilderna och ta del av alla vinnarmotiveringar i Tidskriftspriset.
Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2023.

Prenumerera på Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev

Sveriges Tidskrifters nyhetsbrev ger aktuella, inspirerande och nyttiga inblickar i tidskriftsvärlden.


Lyssna på Publicistpodden

Lyssna här