fbpx
Vinnare Tidskriftspriset 2018 - Foto Anette Persson

TIDSKRIFTSDAGEN & TIDSKRIFTSGALAN

Den 7 november arrangerades Tidskriftsdagen på Cirkus i Stockholm. Seminarium, keynote-föreläsningar och paneldebatter följdes av Tidskriftsgalan med utdelningen av Tidskriftspriset i en mängd olika kategorier.

 

Det här är vår samlingssida med bilder, uppdateringar och texter från dagen och kvällen. Se ännu fler uppdateringar från besökarna under taggarna #tidskriftsdagen, #tidskriftsgalan och #tidskriftspriset.

Matilda Gustavsson, Årets Journalist. Foto: Anette PerssonVinnarintervjun: Årets journalist avslöjar sin bästa intervjufråga
DN:s reporter Matilda Gustavsson utsågs till Årets Journalist på Tidskriftsgalan på torsdagen, för hennes texter i magasinet DN Lördag. För Allt om Tidskrifter berättar hon om hur hon gör sina träffande personporträtt.
Vinnare Tidskriftspriset 2018 - Foto Anette PerssonHär är alla vinnarna av Tidskriftspriset 2018
Tidskriftsbranschen rymmer verkligen en enorm bredd när det gäller människor, titlar, varumärken och kompetenser. Det märks för den som tar del av vinnarlistan för Tidskriftspriset 2018.
Gänget från Svensk Polis. Foto: Anette Persson.Alla bilder från Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Besökare i djup koncentration. Talare på scenen. Mingel på Cirkus och vinnare på Tidskriftsgalan. Här samlar vi alla bilder som vår fotograf Anette Persson tog under dagen och kvällen! (obs, vi fyller på med bilder successivt under dagen den 8 november).

Stort tack till våra huvudsponsorer för Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan

Huvudsponsorer Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2018 – Adviser och MTD

Och tack till våra sponsorer:

Sponsorer Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2018 – RAM, SCA, Stibo, Titeldata, Pressdata