fbpx
Alla vinnare av Tidskriftspriset 2017. Foto: Anette Persson

ALLT OM TIDSKRIFTSDAGEN & TIDSKRIFTSGALAN 2017

Den 8 november arrangerades Tidskriftsdagen på Cirkus i Stockholm. Seminarium, keynote-föreläsningar och paneldebatter följdes av Tidskriftsgalan med utdelningen av Tidskriftspriset i en mängd olika kategorier.

Det här är vår samlingssida med bilder, uppdateringar och texter från dagen och kvällen. Se ännu fler uppdateringar från besökarna under taggarna #tidskriftsdagen och #tidskriftsgalan.

Tidskriftsdagen 2017 Bilden får användas fritt av Sveriges Tidskrifter, och i sammanhang som handlar om Tidskriftsdagen, fotografens namn ska anges. Annat nyttjande av bilden; vv kontakta fotografenHär är alla vinnarna av Tidskriftspriset 2017
Tidskriftsbranschen rymmer verkligen en enorm bredd när det gäller människor, titlar, varumärken och kompetenser. Det märks för den som tar del av vinnarlistan för Tidskriftspriset 2017.
Tidskriftsdagen 2017 Bilden får användas fritt av Sveriges Tidskrifter, och i sammanhang som handlar om Tidskriftsdagen, fotografens namn ska anges. Annat nyttjande av bilden; vv kontakta fotografenAlla bilder från Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan
Besökare i djup koncentration. Talare på scenen. Mingel på Cirkus och vinnare på Tidskriftsgalana. Här har vi samlat alla bilder som vår fotograf Anette Persson tog under dagen och kvällen!
Tidskriftsdagen 2017 Bilden får användas fritt av Sveriges Tidskrifter, och i sammanhang som handlar om Tidskriftsdagen, fotografens namn ska anges. Annat nyttjande av bilden; vv kontakta fotografenDe viktigaste insikterna från Tidskriftsdagen
Här är en kort summering av de viktigaste insikterna från de seminarium, keynotes och paneldebatter som arrangerades under dagen. Dela gärna till kollegor och vänner!

Huvudsponsorer

Readly - Alla tidningar och magasin - ett abonnemang
Sponsor Tidskriftsdagen

Sponsorer

Sponsor Tidskriftsdagen
Sponsor Tidskriftsdagen
Sponsor Tidskriftsdagen
Sponsor Tidskriftsdagen