Sveriges Tidskrifters Stora Pris

Anders Andersson fick Sveriges Tidskrifters stora pris
Anders Andersson fick Sveriges Tidskrifters Stora Pris 2016.

Sveriges Tidskrifters Stora Pris ges till en person, en tidskrift eller ett företag inom vår bransch som gjort betydande insatser för tidskriftsbranschen. Det kan också tilldelas en extern person/organisation som på ett förtjänstfullt sätt synliggjort och verkat för tidskrifternas roll och betydelse i samhället.

Det här priser kan man inte föreslå bidrag till.

Juryn består av: Johan Såthe, chefredaktör Resumé (ordf.), Jonas Nordling, förbundsordförande Journalistförbundet och Camilla Björkman, afärsutvecklingschef breakit.se

Sveriges Tidskrifters Stora Pris har funnits sedan 2011.

Alla vinnare hittar du nedan:

2016: Anders Andersson

2015: Ulf Stolt, Situation Stockholm
 

2014: Mattias Göransson och Tobias Regnell, Offside, Filter och Hunger

2013: Kamratposten

2012: Stig L Sjöberg, vd Albinsson & Sjöberg

2011: Amelia Adamo, M-magasin

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • NewsFactory

    NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

  • Anygraaf

    Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

  • Ad 4 you

    Ad 4 you media AB arbetar med annonsförsäljning och marknadsföring till rikstäckande facktidningar, branschtidningar och organisationstidningar.