Sveriges Tidskrifters Stora Pris

Anders Andersson fick Sveriges Tidskrifters stora pris
Anders Andersson fick Sveriges Tidskrifters Stora Pris 2016.

Sveriges Tidskrifters Stora Pris ges till en person, en tidskrift eller ett företag inom vår bransch som gjort betydande insatser för tidskriftsbranschen. Det kan också tilldelas en extern person/organisation som på ett förtjänstfullt sätt synliggjort och verkat för tidskrifternas roll och betydelse i samhället.

Det här priser kan man inte föreslå bidrag till.

Juryn består av: Johan Såthe, chefredaktör Resumé (ordf.), Jonas Nordling, förbundsordförande Journalistförbundet och Camilla Björkman, afärsutvecklingschef breakit.se

Sveriges Tidskrifters Stora Pris har funnits sedan 2011.

Alla vinnare hittar du nedan:

2016: Anders Andersson

2015: Ulf Stolt, Situation Stockholm
 

2014: Mattias Göransson och Tobias Regnell, Offside, Filter och Hunger

2013: Kamratposten

2012: Stig L Sjöberg, vd Albinsson & Sjöberg

2011: Amelia Adamo, M-magasin

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Informa

    Informa är säljbolaget för tidskrifter som vill öka sina intäkter. Hos oss får du som uppdragsgivare en professionell säljavdelning och speaking partner, som satsar långsiktigt och målinriktat.

  • Business Factory

    När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan.

  • Trydells

    Trydells är specialister på tidskrifter och vi vet vikten av effektiva och säkra flöden. Nära 200 titlar går genom tryckpressarna varje år och nästan ingen är den andra lik. Hör av er till oss så berättar vi mer. Vi gillar tidskrifter helt enkelt.