Sveriges Tidskrifters Stora Pris

Anders Andersson fick Sveriges Tidskrifters stora pris
Anders Andersson fick Sveriges Tidskrifters Stora Pris 2016.

Sveriges Tidskrifters Stora Pris ges till en person, en tidskrift eller ett företag inom vår bransch som gjort betydande insatser för tidskriftsbranschen. Det kan också tilldelas en extern person/organisation som på ett förtjänstfullt sätt synliggjort och verkat för tidskrifternas roll och betydelse i samhället.

Det här priser kan man inte föreslå bidrag till.

Juryn består av: Johan Såthe, chefredaktör Resumé (ordf.), Jonas Nordling, förbundsordförande Journalistförbundet och Camilla Björkman, afärsutvecklingschef breakit.se

Sveriges Tidskrifters Stora Pris har funnits sedan 2011.

Alla vinnare hittar du nedan:

2016: Anders Andersson

2015: Ulf Stolt, Situation Stockholm
 

2014: Mattias Göransson och Tobias Regnell, Offside, Filter och Hunger

2013: Kamratposten

2012: Stig L Sjöberg, vd Albinsson & Sjöberg

2011: Amelia Adamo, M-magasin

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Ad 4 you

    Ad 4 you media AB arbetar med annonsförsäljning och marknadsföring till rikstäckande facktidningar, branschtidningar och organisationstidningar.

  • Mediakraft

    Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

  • V-TAB

    Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.