Årets Utvecklare

tidskriftspriset (kopia) 2
Priset för Årets utvecklare ges till en person eller ett team som bidragit till att skapa nya spännande digitala lösningar eller förbättrat en redan befintlig kanal, ett system eller en produkt på ett spännande sätt.

Priset ges till en person eller ett team som under det gångna året (1 september 2016-31 augusti 2017) har utmärkt sig genom en insats. Det kan till exempel handla om teknikutveckling och programmering, men också andra delar som har med digital medieutveckling att göra.

Årets Utvecklare belönas med 10 000 kr, ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang. Priset delas ut till en person eller ett team som är verksam vid en publikation som har ett utgivningsbevis hos PRV eller en databasanmälan hos Myndigheten för radio och tv.

Juryn för Årets utvecklare består av:

 • Olle Lidbom (ordf.) medieanalytiker och kommunikationschef på Norstedts Förlagsgrupp
 • Anna Careborg, premiumchef Svenska Dagbladet
 • Leo Wallentin, datajournalist och konceptutvecklare i J++ -nätverket

Så lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå kandidater till Årets Utvecklare. Förslaget ska lämnas in med en kort motivering samt några konkreta projekt som personen/teamet arbetat med och vilken betydelse de haft för projektets framgång. Ange vad behovet eller utmaningen bestod av, hur en lösning togs fram och vilken mätbar effekt den fick. Juryn kommer att bland de föreslagna bidragen nominera ett urval, av vilka ett tilldelas utmärkelsen på Tidskriftsgalan den 8 november.

Formuläret ska vara ifyllt och eventuella bilagor inskickade till Sveriges Tidskrifter SENAST torsdagen den 31 augusti kl 16.00. Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Stibo Graphic

  Stibo Graphic erbjuder Nordens största produktionskapacitet och har det i särklass bredaste utbudet i stora moderna rullpressar med allt ifrån 16-sidiga till 80-sidiga tryckpressar. Det ger en oöverträffad flexibilitet och leveranssäkerhet.

 • Media720

  Media720 hjälper medieföretag med strategiska och operativa konsultinsatser på ledningsnivå samt hyr ut eller rekryterar kunnig personal. Med fokus och helhetssyn på media ser vi till att våra kunder har rätt kompetens vid rätt tillfälle.

 • Ad 4 you

  Ad 4 you media AB arbetar med annonsförsäljning och marknadsföring till rikstäckande facktidningar, branschtidningar och organisationstidningar.