Årets Mediesäljare

tidskriftspriset (kopia) 2

Årets Mediesäljare ges till en mediesäljare som under det gångna året (1 september 2016-31 augusti 2017) utmärkt sig i sitt säljarbete gentemot mediebyråerna.

Juryn premierar mediesäljare som genom en särskild insats under året har skapat effektiva, relevanta, kreativa och gärna nyskapande annonslösningar för sina kunder. Insatsen kan exempelvis vara i form av inledda samarbeten, stor intäktsökning procentuellt sett eller andra kreativa säljlösningar. Årets Mediesäljare ska självklart vara mycket kunnig om sin produkt en god lyssnare som alltid sätter kundens behov främst.

Årets Mediesäljare belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang.

Priset delas ut till en person verksam vid publikationer som har ett utgivningsbevis hos PRV eller en databasanmälan hos Myndigheten för radio och tv.
 
Juryn består av:
Karoline Olsson, Print Director, Vizeum (ordf.)
Anna-Karin Ström, Head of Print & OOH, MEC,
Lotta Waldemar, Print/OOH Director, Starcom
Lotta Billing, Digital Group Director, Mediacom
Victor Cederhage, Senior digital planner, Maxus
 
Så lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå kandidater till Årets Mediesäljare. Förslaget ska lämnas in med en kort motivering. Juryn kommer att bland de föreslagna personerna nominera minst fyra, av vilka en tilldelas utmärkelsen på Tidskriftsgalan den 8 november.
 

Eftersom motiveringen är främsta bedömningsgrund för juryn är det viktigt att du läser kriterierna noga innan du skriver motiveringen. SENAST torsdagen den 31 augusti kl 16.00 behöver vi ditt kompletta förslag. Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter ovanstående datum.

Filippa Helmersson blev Årets mediesäljare

Filippa Helmersson blev Årets Mediesäljare på Tidskriftsgalan 2016.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Mediakraft

    Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

  • PositionEtt

    PositionEtt AB är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av informationssystem baserade på modern databasteknik.

  • Punamusta

    Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.