Stibo Graphic

Stibo Graphic – ett av Europas mest moderna rulloffsettryckerier

Stibo Graphic erbjuder Nordens största produktionskapacitet och har det i särklass bredaste utbudet i stora moderna rullpressar med allt ifrån 16-sidiga till 80-sidiga tryckpressar. Det ger en oöverträffad flexibilitet och leveranssäkerhet.

Stibo Graphic har många års erfarenhet av lösningar för både kommersiella magasin och fack- och organisationstidskrifter. Vi erbjuder alla tjänster, från redaktionell uppbackning, design och prepress till tryckning, bindning och distribution. Separata tjänster som tryckning och bindning eller fullservicelösningar för hela produktionsprocessen – valet är ditt.

Vi erbjuder trycklösningar för utgivare av magasin, tidskrifter, kataloger och reklamtrycksaker. I alla faser av produktionen fokuserar vi på effektivitet, flexibilitet, kvalitet och säkerhet. Det är komponenter som garanterar dig en enkel och professionell hantering och produktion av dina trycksaker.

annonsör Stibo Graphic

Stibo Graphic
Frank Graver Poulsen
Saturnvej 65
DK-8700 Horsens
Tel: 0381 608 08
frpo@stibo.com
http://www.stibographic.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Pressdata

    PressData AB är Sveriges största servicebyrå för prenumerationshantering.

  • Business Factory

    När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan.

  • Titeldata

    En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.