Media720 AB

Media720 hjälper medieföretag med strategiska och operativa konsultinsatser på ledningsnivå samt hyr ut eller rekryterar kunnig personal. Med fokus och helhetssyn på media ser vi till att våra kunder har rätt kompetens vid rätt tillfälle.

Konsultverksamhet med fokus på media
Våra seniorkonsulter hjälper dig med analyser, senior projektledning, verksamhetsutveckling och utbildning kring försäljning, marknadsföring och redaktion. Utifrån ditt behov tillsätter vi kvalificerade konsulter med lång erfarenhet och rätt kompetens. Till skillnad från andra managementkonsulter erbjuder vi dig inte bara beslutsunderlag i form av rapporter och presentationer – vi ser också till att det vi kommer överens om faktiskt genomförs.

Uthyrning av spetskompetens
Hyr kompetens för specifika och tidsbegränsade uppdrag. Effektivt vid föräldraledigheter, när du vill prova en ny marknad eller om du är osäker på konjunkturen och inte vill binda dig med fast anställd personal. Våra konsulter har kort startsträcka och erfarenhet från mediebranschen. Vi kan erbjuda bemanningskonsulter inom försäljning, marknadsföring, redaktion, även på chefsnivå.

Rekrytering av spetskompetens
Vi kan hjälpa dig att hitta och anställa de bästa och mest lämpade medarbetarna till ditt företag. Tack vare vår branschkunskap, ett aktivt och aktuellt nätverk samt konsulter som arbetat inom de områden vi rekryterar till, kan vi erbjuda dig en högklassig rekryteringstjänst. Dessutom arbetar vi aktivt för att ge den nyanställde rätt förutsättningar för att snabbt komma igång och bli produktiv.

Utbildning/kompetensutveckling
Vi erbjuder flera olika utbildningsformat. Allt från inspirerande föreläsningar till skräddarsydda utbildningsprogram för specifika yrkesroller eller för dedikerade kompetenslyft i en organisation. Våra kunder är både traditionella mediebolag och företag med egna kommunikationskanaler.

Outplacement och HR
När en medarbetares anställning måste avslutas känner professionella arbetsgivare ett naturligt ansvar. De väljer då ofta att använda sig av en outplacement-tjänst. Syftet med outplacement är att medarbetaren ska gå stärkt och motiverad till en ny sysselsättning och dessutom kunna agera ambassadör för sin tidigare arbetsgivare.

Vår outplacement-tjänst erbjuder ett team med två coacher engagerade. En med erfarenhet av den roll och arbetsuppgifter som medarbetaren har och en med erfarenhet av karriärcoachning. I tillägg till vår metodik inom outplacement får företag som tar hjälp av oss också tillgång till ett av Sveriges bästa nätverk i mediebranschen. En stor fördel om personen vill fortsätta arbeta inom media och något som inga andra leverantörer kan erbjuda.

annonsör Media720

Media720 AB
Magnus Wallén
Storgatan 7
114 44 Stockholm
Tel: 08-554 205 45
magnus.wallen@media720.se
http://www.media720.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Business Factory

    När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan.

  • Trydells

    Trydells är specialister på tidskrifter och vi vet vikten av effektiva och säkra flöden. Nära 200 titlar går genom tryckpressarna varje år och nästan ingen är den andra lik. Hör av er till oss så berättar vi mer. Vi gillar tidskrifter helt enkelt.

  • Stibo Graphic

    Stibo Graphic erbjuder Nordens största produktionskapacitet och har det i särklass bredaste utbudet i stora moderna rullpressar med allt ifrån 16-sidiga till 80-sidiga tryckpressar. Det ger en oöverträffad flexibilitet och leveranssäkerhet.