Media720 AB

Media720 hjälper medieföretag med strategiska och operativa konsultinsatser på ledningsnivå samt hyr ut eller rekryterar kunnig personal. Med fokus och helhetssyn på media ser vi till att våra kunder har rätt kompetens vid rätt tillfälle.

Konsultverksamhet med fokus på media
Våra seniorkonsulter hjälper dig med analyser, senior projektledning, verksamhetsutveckling och utbildning kring försäljning, marknadsföring och redaktion. Utifrån ditt behov tillsätter vi kvalificerade konsulter med lång erfarenhet och rätt kompetens. Till skillnad från andra managementkonsulter erbjuder vi dig inte bara beslutsunderlag i form av rapporter och presentationer – vi ser också till att det vi kommer överens om faktiskt genomförs.

Uthyrning av spetskompetens
Hyr kompetens för specifika och tidsbegränsade uppdrag. Effektivt vid föräldraledigheter, när du vill prova en ny marknad eller om du är osäker på konjunkturen och inte vill binda dig med fast anställd personal. Våra konsulter har kort startsträcka och erfarenhet från mediebranschen. Vi kan erbjuda bemanningskonsulter inom försäljning, marknadsföring, redaktion, även på chefsnivå.

Rekrytering av spetskompetens
Vi kan hjälpa dig att hitta och anställa de bästa och mest lämpade medarbetarna till ditt företag. Tack vare vår branschkunskap, ett aktivt och aktuellt nätverk samt konsulter som arbetat inom de områden vi rekryterar till, kan vi erbjuda dig en högklassig rekryteringstjänst. Dessutom arbetar vi aktivt för att ge den nyanställde rätt förutsättningar för att snabbt komma igång och bli produktiv.

Utbildning/kompetensutveckling
Vi erbjuder flera olika utbildningsformat. Allt från inspirerande föreläsningar till skräddarsydda utbildningsprogram för specifika yrkesroller eller för dedikerade kompetenslyft i en organisation. Våra kunder är både traditionella mediebolag och företag med egna kommunikationskanaler.

Outplacement och HR
När en medarbetares anställning måste avslutas känner professionella arbetsgivare ett naturligt ansvar. De väljer då ofta att använda sig av en outplacement-tjänst. Syftet med outplacement är att medarbetaren ska gå stärkt och motiverad till en ny sysselsättning och dessutom kunna agera ambassadör för sin tidigare arbetsgivare.

Vår outplacement-tjänst erbjuder ett team med två coacher engagerade. En med erfarenhet av den roll och arbetsuppgifter som medarbetaren har och en med erfarenhet av karriärcoachning. I tillägg till vår metodik inom outplacement får företag som tar hjälp av oss också tillgång till ett av Sveriges bästa nätverk i mediebranschen. En stor fördel om personen vill fortsätta arbeta inom media och något som inga andra leverantörer kan erbjuda.

annonsör Media720

Media720 AB
Magnus Wallén
Storgatan 7
114 44 Stockholm
Tel: 08-554 205 45
magnus.wallen@media720.se
http://www.media720.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Adviser

    Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.

  • V-TAB

    Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

  • Punamusta

    Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.