Kate

Med ett tydligt tilltal, ändamålsenlig design och en effektiv produktion kan er tidning bli mer konkurrenskraftig. Kate kan hjälpa dig och din redaktion att komma vidare! Vi är en designbyrå som har många års erfarenhet av redesign och produktion av dagspress, organisationspress och magasin.

Bland våra kunder hittar du bland andra Råd & Rön, Handelsnytt, Dalarnas tidningar, Sörmlandsbygden, Transportarbetaren och Icanyheter.

Redesign

Om er tidning känns omodern, enformig och svårjobbad eller om konkurrenten är vassare är det kanske dags för en redesign. Skälen kan vara många till att man vill förnya sig, och det kan behövas allt från en lättare uppfräschning till ett omfattande redaktionellt förändringsarbete. Vi har arbetat utifrån många olika förutsättningar och har sedan starten 2009 genomfört ett stort antal redesignuppdrag. Vårt redesignarbete innefattar självklart även det viktiga efterarbetet, såsom manual, mallar, utbildning, utvärdering och uppföljning.

Layout och produktion

Kate åtar sig löpande produktion på hela eller utvalda delar av er tidning. Vi kan även fungera som extra resurs vid behov.

Formstöd och bollplank

Om ni bestämt er för att genomföra en redesign eller utveckling på egen hand hjälper vi gärna till med stöd och feedback under ert arbete. Det kan exempelvis innebära ett eller flera inspirationsmöten med tips och råd eller feedback på era skisser.

Kurser och seminarier

För dig som arbetar med design, layout eller redigering på ett magasin eller en dagstidning håller Kate kursen Tidningsdesign på Berghs School of Communication. Eftersom det är en distanskurs på en termin passar den inte bara oss inbitna stockholmare, utan även dig som bor och arbetar i en annan stad. Kursen är en fortbildning, och tanken är att du ska hinna med den samtidigt som du arbetar som vanligt. Läs mer på Berghs School of Communications sajt.

Längtar du och din redaktion efter inspiration eller kunskaper inom något speciellt område, exempelvis omslagskoncept, bildarbete eller typografi kan vi skräddarsy ett seminarium som passar er, antingen på plats hos er eller i vår fina ateljé.

Webb

En tidningssajt behöver leva ett självständigt liv samtidigt som läsaren måste känna igen sig från papperstidningen. Kate tar fram ny webbdesign eller anpassar er nuvarande så att allt stämmer.

Print

Kate
Åsa Widén
Upplandsgatan 75 B
113 44 Stockholm
Mobil: 0709-49 45 62
asa@kate.nu
http://www.kate.nu

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Business Factory

    När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan.

  • Kate

    Redesign, layout och utbildning. Kate är en pigg designbyrå med många års erfarenhet av tidningsdesign för magasin, organisationspress och dagspress.

  • Aller

    Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.