Business Factory

Framgångsrik försäljning är egentligen ganska enkelt. Det bygger på förtroende. Ett förtroende som gjort att Business Factory nu firar 10 år som framgångsrikt mediaförsäljningsbolag. Det handlar om att brinna för att sälja och dessutom vårda de relationer man skapar. Det gör vi.

När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan. Ett bevis för att vi har lyckats är att våra uppdragsgivare och annonsörer fortsätter att anlita oss år efter år och att vi ständigt får förfrågningar om nya samarbeten.

Genom en konsekvent satsning på vår personal så har vi också lockat till oss, och lyckats behålla, de allra bästa säljarna. Det är vi stolta över. Vi arbetar i en utvecklande miljö i våra egna lokaler. För att dra nytta av extern kompetens har vi valt att hyra ut kontorsplatser till andra kreativa
entreprenörer. Atmosfären präglas av ett skapande och möjligheter – precis som det ska i en ”Business Factory”.

annonsör Business Factory

Business Factory
Peter Edvall
Tel: 08-653 60 40
Mobil: 070-791 07 85
peter@businessfactory.se
http://www.businessfactory.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Pressdata

    PressData AB är Sveriges största servicebyrå för prenumerationshantering.

  • Stibo Graphic

    Stibo Graphic erbjuder Nordens största produktionskapacitet och har det i särklass bredaste utbudet i stora moderna rullpressar med allt ifrån 16-sidiga till 80-sidiga tryckpressar. Det ger en oöverträffad flexibilitet och leveranssäkerhet.

  • Media720

    Media720 hjälper medieföretag med strategiska och operativa konsultinsatser på ledningsnivå samt hyr ut eller rekryterar kunnig personal. Med fokus och helhetssyn på media ser vi till att våra kunder har rätt kompetens vid rätt tillfälle.