Business Factory

Framgångsrik försäljning är egentligen ganska enkelt. Det bygger på förtroende. Ett förtroende som gjort att Business Factory nu firar 10 år som framgångsrikt mediaförsäljningsbolag. Det handlar om att brinna för att sälja och dessutom vårda de relationer man skapar. Det gör vi.

När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan. Ett bevis för att vi har lyckats är att våra uppdragsgivare och annonsörer fortsätter att anlita oss år efter år och att vi ständigt får förfrågningar om nya samarbeten.

Genom en konsekvent satsning på vår personal så har vi också lockat till oss, och lyckats behålla, de allra bästa säljarna. Det är vi stolta över. Vi arbetar i en utvecklande miljö i våra egna lokaler. För att dra nytta av extern kompetens har vi valt att hyra ut kontorsplatser till andra kreativa
entreprenörer. Atmosfären präglas av ett skapande och möjligheter – precis som det ska i en ”Business Factory”.

annonsör Business Factory

Business Factory
Peter Edvall
Tel: 08-653 60 40
Mobil: 070-791 07 85
peter@businessfactory.se
http://www.businessfactory.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Mediarum

    Mediarum Sverige, arbetar med uppdragsförsäljning och är annonsavdelningen för fack-, bransch- och medlemstidskrifter.  Vi vet genom vår erfarenhet att engagemang, samarbete, säljkompetens ger goda resultat.

  • Stibo Graphic

    Stibo Graphic erbjuder Nordens största produktionskapacitet och har det i särklass bredaste utbudet i stora moderna rullpressar med allt ifrån 16-sidiga till 80-sidiga tryckpressar. Det ger en oöverträffad flexibilitet och leveranssäkerhet.

  • Aller

    Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.