Annonskraft

Ända sedan starten år 2000 har AnnonsKrafts filosofi varit att målmedvetet skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder, uppdragsgivare och samarbetspartners. Vårt motto är att det ska vara enkelt och roligt att göra affärer med oss, både som annonsköpare och uppdragsgivare. Genom vår mångåriga och gedigna erfarenhet av mediebranschen och med omvittnat goda säljresultat så har vi skapat oss ett mycket gott renommé på marknaden.

I dagsläget består personalstyrkan av 7 kompetenta säljare som tillsammans driver företaget framåt på ett professionellt sätt. Vi jobbar idag med flera av Sveriges största tidskrifter och har för avsikt att expandera ytterligare med bra uppdrag.

Välkommen till AnnonsKraft.

annonskraft

Annonskraft
Göran Cavallin och Roger Nilsson
Box 77
827 22 Ljusdal
Tel: 0651-169 80
roger.nilsson@annonskraft.se
http://www.annonskraft.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • NewsFactory

    NewsFactory levererar resultat. Via lång erfarenhet och idéförsäljning öppnar NewFactory nya marknader för existerande tidskrifter.

  • Kate

    Redesign, layout och utbildning. Kate är en pigg designbyrå med många års erfarenhet av tidningsdesign för magasin, organisationspress och dagspress.

  • Business Factory

    När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan.