Annonskraft

Ända sedan starten år 2000 har AnnonsKrafts filosofi varit att målmedvetet skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder, uppdragsgivare och samarbetspartners. Vårt motto är att det ska vara enkelt och roligt att göra affärer med oss, både som annonsköpare och uppdragsgivare. Genom vår mångåriga och gedigna erfarenhet av mediebranschen och med omvittnat goda säljresultat så har vi skapat oss ett mycket gott renommé på marknaden.

I dagsläget består personalstyrkan av 7 kompetenta säljare som tillsammans driver företaget framåt på ett professionellt sätt. Vi jobbar idag med flera av Sveriges största tidskrifter och har för avsikt att expandera ytterligare med bra uppdrag.

Välkommen till AnnonsKraft.

annonskraft

Annonskraft
Göran Cavallin och Roger Nilsson
Box 77
827 22 Ljusdal
Tel: 0651-169 80
roger.nilsson@annonskraft.se
http://www.annonskraft.se

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Business Factory

    När man anlitar Business Factory så får man något extra. Några viktiga ledord i vårt arbete är lyhördhet och framåtsträvan.

  • PositionEtt

    PositionEtt AB är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av informationssystem baserade på modern databasteknik.

  • Stibo Graphic

    Stibo Graphic erbjuder Nordens största produktionskapacitet och har det i särklass bredaste utbudet i stora moderna rullpressar med allt ifrån 16-sidiga till 80-sidiga tryckpressar. Det ger en oöverträffad flexibilitet och leveranssäkerhet.