Allt om tidskrifter

Vågat på vågorna – följ med Båtnytt under en dag

Att köra 70 knop på en vattenskoter är vardag för den som jobbar på båttidning. Vi följde redaktionen för Egmonts båttidningar en dag på jobbet. Text & foto: Jessica Segerberg / Allt om Tidskrifter   9.00 På väg mot Strömma Anna Sandgren är chefredaktör för Praktiskt Båtägande, men jobbar också mycket med tidningen Båtnytt. Den […]

Mitt hjärta brinner för Jenny från Gävle

KRÖNIKA. För mig är det självklart att Jenny från Gävle ska kunna ta en springtur på kvällen och att hon har ”fuck off”-pengar på banken den dagen hon vill lämna sin man för den charmige jobbkollegan. Självklart, eftersom hon lika gärna kunde vara jag.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Aller

    Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

  • Anygraaf

    Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

  • Titeldata

    En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.