Organisationspressdagen

IMG_3109

Varmt välkommen till årets organisationspressdag. Vi bjuder in både redaktioner och representanter från tillhörande förbund.

Inför årets dag gör vi en uppföljning på vår undersökning bland förbundsordföranden från 2014. Kantar Sifo kommer djupintervjua ett antal förbundsordförande om deras syn på medlemstidningen, tidningen som kanal till medlemmarna, relationen mellan tidning och förbund samt framtiden för medlemstidningen. Resultatet från undersökningen presenteras under förmiddagen.

Hela programmet kommer läggas upp inom kort men du kan självklart anmäla dig redan nu.

ANMÄL DIG

Vi anmäler följande personer

FAKTURAUPPGIFTER
Datum & tid

Den 13 april 09:00 - 11.00. Kaffe och macka serveras från 08.30.

Plats

WTC Restaurang, Rotundan, egen entré från Kungsbron 1.

Avgift

Kostnadsfritt för Sveriges Tidskrifters medlemmar. Vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du är anmäld men inte dyker upp.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Aller

    Aller Tryck A/S är ett modernt rulloffsettryckeri som ligger i Köpenhamn. Tryckeriet är helt anpassat för att trycka veckotidningar och tidskrifter till den Skandinaviska marknaden.

  • Adviser

    Vi har lång erfarenhet av försäljning av annonser i tidningar och på nätet. Vårt mål är alltid att göra såväl uppdragsgivare som annonsörer nöjda. Vi tror på långsiktiga relationer där alla är vinnare.

  • Titeldata

    En prenumerationspartner i ständig utveckling sedan 1982. Sveriges ledande förlagskonsult inom upplagestrategi, prenumerationshantering och upplageförsäljning.