Organisationspressdagen

organisationspressdagen

Varmt välkommen till årets Organisationspressdag. Vi bjuder in både redaktioner och representanter från tillhörande förbund. Tillsammans diskuterar och debatterar vi organisationspressens viktiga roll för samhälle och demokrati.

Programmet kommer läggas upp under januari/februari men anteckna datumet den 20 mars redan nu.

Datum & tid

Den 20 mars kl 09:00-11:30. Kaffe och macka serveras från 08:30.

Plats

Fimstaden Sergel, Hötorget i Stockholm.

Avgift

Endast för Sveriges Tidskrifters medlemmar. Kostnadsfritt. Vi tar ut en no-show-avgift på 200 kr om du är anmäld men inte dyker upp. Först till kvarn gäller...

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

  • Anygraaf

    Anygraaf är ett finskt företag som har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling för tidnings- och mediehus. Anygraaf har dotterbolag i Sverige och i USA. Vidare finns samarbetspartners i Holland och Tyskland. Anygraafs produktportfölj täcker alla behov som finns i mediehusen – från redaktionella system, annons- och upplagesystem till kalkylering av tryckuppdrag.

  • Mediakraft

    Vi kan media och kommunikation och är ledande i landet när det gäller annonsförsäljning. Vi ger er mesta möjliga intäkt på er mediesatsning, oavsett om det gäller traditionella annonser, platsannonser eller content marketing.

  • V-TAB

    Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.