Årets Tidskriftsevent

tidskriftspriset (kopia) 2

Tidskriftsprisets kategori Årets Tidskriftsevent verkar för hög och bestående kvalitet och förnyelse av svenska tidskrifter. Priset tilldelas en tidskrift (redaktion, marknads- och/eller annonsavdelning) som under det gångna året (1 september 2016-31 augusti 2017) enskilt eller i samarbete visat på tidskriftsbranschens förmåga att förnya och förbättra sitt uppdrag. Årets Tidskriftsevent ska ha genererat varumärkes- och/eller affärsnytta för sin tidskrift eller sitt förlag.

Årets Tidskriftsevent belönas med 10 000 kr och ett diplom med en kort motivering och har rätt att till nästa års utdelning av priset hänvisa till utmärkelsen i redaktionella och marknadsföringssammanhang. Priset delas ut till en publikation som har ett utgivningsbevis/databasanmälan registrerad hos Patent- och registreringsverket (PRV) eller Myndigheten för radio- och tv.

Juryn för kategorin Årets Tidskriftsevent:

 • Elisabeth Thörnsten, vd, Swedish Content Agencies (ordf)
 • Linda Grahn, redaktör Expressens söndagsbilaga
 • Staffan Slörner, vd, Sveriges Mediebyråer

Så här lämnar du ditt förslag
Alla kan föreslå tidskrifter till Årets Tidskriftsevent. Förslaget ska lämnas in med en motivering samt en kortfattad beskrivning av juryns bedömningsgrunder: idé, kreativitet och konceptuell lösning, urformning och genomförande samt resultat. Juryn nominerar bland de föreslagna minst fyra kandidater, av vilka en tilldelas utmärkelsen på Tidskriftsgalan den 8 november.

Fyll i formuläret. Skicka sen minst 4 uppsättningar av material som speglar eventet väl till Tidskriftspriset, Sveriges Tidskrifter, Vasagatan 50 1 tr, 111 20 Stockholm. Märk ditt förslag med Årets Tidskriftsevent. Ditt bidrag (inkl material) ska vara Sveriges Tidskrifter tillhanda SENAST torsdagen den 31 augusti kl 16.00.Vi behandlar INGA bidrag som kommer in efter detta datum.

Gänget bakom Årets Tidskriftsevent
Årets Tidskriftsevent 2016 stod Bilsport för.

TIDSKRIFTSLEVERANTÖRER

 • Punamusta

  Letar ni efter ett pålitligt och stabilt tryckeri? Då har ni hittat rätt! Punamusta trycker allt ifrån visitkort till kataloger och tidningar, med små upplagor upptill miljon upplagor.

 • V-TAB

  Nordens största tryckerikoncern. Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former.

 • Trydells

  Trydells är specialister på tidskrifter och vi vet vikten av effektiva och säkra flöden. Nära 200 titlar går genom tryckpressarna varje år och nästan ingen är den andra lik. Hör av er till oss så berättar vi mer. Vi gillar tidskrifter helt enkelt.